diumenge, 31 d’octubre del 2010

Ermitanyos 2010. (31-10-2010)

  • Participants: Ferran, Jordi, Carlos
  • Temps total: 7 i mitja hores.
  • Grau de Dificultat: Molt alt. 87 km, 2000 m de desnivell positiu acumulat
  • Material: Bicicletes de Muntanya.


El 31 d'octubre el Ferran, el Carlos i jo mateix hem disputat la volta popular BTT Ermitanyos 2010. Aquesta és una cursa que consta de 3 variants, una curta de 45 km, una intermitja de 70 i una llarga de 90 km. El Ferran ha realitzat la versió intermitja, mentre que el Carlos i jo hem aconseguit acabar la llarga.

Breu Resum del mateix dia.
Ha estat una jornada duríssima. La prova en sí ja és d'una gran duresa, amb molt desnivell, trialeres difícils però precioses i zones trenca-cames totals. Però a més a més aquest any la meteorologia no ha acompanyat gens.
Hem començat amb bona temperatura a les 8 del matí, però aviat ha canviat la cosa i ha començat a ploure de forma continuada i persistent. Les temperatures han baixat força i ben aviat tots semblàvem anar amb el mateix model de.bicicleta: semblàvem croquetes. Arribats a l'ermita de Montalegre, i veient les perspectives, el Ferran ha decidit que ja en tenia prou, que total ja havia complert el seus objectius.
Més cap al migdia ha aparegut el vent, fred i tallant. I els problemes mecànics: el Carlos ha trencat la cadena per dos llocs. Però al final, res ha pogut impedir que finalitzéssim la prova. Objectiu aconseguit.

Des d'aquí felicitem a l'organització: un 10 en tot. A part, l'ambient boníssim. I els avituallaments, perfectes.

En breu, ampliarem aquesta entrada, amb fotos, track GPS i altres coses. Paciència.

Text: Jordi Jové