dimecres, 26 de juny del 2013

Visita dels nens i nenes del Centre Obert.

El passat més de maig quasi una vintena de nens i nenes del Centre Obert d'Alcarràs van venir a visitar les instal·lacions de l'Aspardenya.
Escalant al rocòdrom
Les monitores del Centre Obert ens van proposar venir fer una visita a les instal·lacions i rebre una petita explicació de les activitats que es fan a l'Associació i com us podeu imaginar, des de l'Aspadenya vam rebre encantats aquesta proposta. 
Vam començar amb una petita xerrada sobre les activitats que es realitzen i ens vam quedar sorpresos dels coneixements d'alguns nens. Posteriorment els vam ensenyar una petita mostra del material que disposa l'Associació on alguns nens van poder demostrar les seves habilitats per utilitzar-lo.
Però el plat fort i més esperat per tota la canalla va ser la utilització del rocòdrom. Aquí tots, del més gran al més petit, van suar de valent intentant imitar als grans escaladors que hi tenim a l'Associació. Van poder veure com en pot ser de divertida aquesta activitat esportiva a l'hora que compartien un espai comú.
Moltes gràcies per la vostra visita Centre Obert!