diumenge, 2 de juny del 2013

Secció de Running i equipació tècnica


 
Companys i companyes,
En motiu del 5è aniversari de l'Associació Excursionista l’Aspardenya d’Alcarràs i davant la demanda que hi havia per part de molts associats, encetem una nova etapa amb la creació de la secció de Running.
Samarreta tècnica per a la secció de Running.
La secció pretèn ser el punt de trobada per tots aquells associats que surten a córrer per la nostra vila o participen en les nombroses marxes populars que s'organitzen en el territori.
Els companys i companyes que tiren endavant aquesta secció han dissenyat una samarreta tècnica (veure imatge). La samarreta és pot personalitzar amb el nom de la persona al darrera i pot ser amb mànigues o sense.
El preu per als socis és de 12 euros sense personalitzar i de 15 euros amb el nom al darrera. El preu per als no socis és de 26 euros.
Les persones interessades podeu fer l’ingrés de l’import en qüestió al compte de l’Associació (Caixa Penedès / BMN  0487 1495 63 2000005428 ) abans del proper dijous dia 6 de juny indicant el vostre nom.
També haureu d'enviar un mail a laspardenya@gmail.com indicant la talla, si es vol amb mànigues o sense i en el seu cas, el nom amb el que es desitja personalitzar la samarreta.
Pels que vulgueu fer-vos socis us recordem que teniu tota la informació en el blog i hi podeu accedir directament des d'aquest enllaç.
Per qualsevol aclariment ja sabeu on trobar-nos.
Salutacions