dimarts, 24 de setembre del 2013

BTT Nocturna Final 2013

Bona nit Aspardeny@s,
El proper dia 27 de Setembre del 2013, es farà l'ultima sortida nocturna de la temporada.
Però la volem muntar amb tots els que heu participat en tota aquesta temporada...amb Aspardeny@s, Benimotos, gent de Torres, gent de Soses, gent d'Aitona...eeeeh Jesus jejeje... Vaja i segur que ens deixem personal per nombrar...però esteu tots convidats. La sortida serà del centre de l'Aspardenya a les 21:45h i la ruta serà molt tranquil·la i planeta amb uns 40km i poc desnivell, per poder xerrar i passar una bona estona.
Tindrem un avituallament per la meitat del camí, on podrem descansar i fer un beure.
En finalitzar la ruta ens reunirem tots al pub Musicjocs on tindrem un parking per a bicis. Ens espera un cocktail de benvinguda i un petit aperitiu mentres veurem imatges i vídeos de les sortides amb el grup, pedalades, marxes varies i individuals que s'han fet aquesta temporada. A mes tots els socis i assistents participaran en un sorteig de material cedit per Benimoto Bikes, l'Aspardenya, Novetats Moliner i pub Music Jocs. Moltes gràcies a tots aquests col·laboradors habituals que fan que organitzar coses sigui sempre un plaer.
Per cert agrairem que tothom que tingui fotos de sortides amb bike d'aquest any en les envieu a musicjocs@gmail.com o si teniu algun USB o CD passeu per l'Avel-lí.
Aquí us podeu descarregar els tracks:

Gracies a tothom.

Salut i pedals!!!!