dilluns, 17 de juny del 2013

Flama del Canigó 2013

Bones Aspardenyes, 
Ja s'apropa un nou repte per a tots nosaltres, La Flama del Canigó.
Cara nord del Canigó
Com ve sent habitual, juntament amb l'Ajuntament d'Alcarràs, anirem a recollir la Flama al cim del Canigó (Catalunya Nord) per després portar-la fins Alcarràs i poder encendre tots els focs de Sant Joan de la nostra vila.
Hi haurà dos grups per realitzar l'activitat. Els que aniran a França el dia 22 de juny a recollir-la del cim i els ciclistes que la portaràn uns quilòmetres fins Alcarràs (el diumenge 23 de juny).
El grup que vagi a recollir-la al cim sortirà dissabte al matí, acamparà com és habitual als peus del Canigó, i retornarà el diumenge cap a Alcarràs per oferir-la a tots els veïns de la vila. Us podeu ficar en contacte amb l'Antònio per qualsevol qüestió relacionada mb la recollida al cim.
Aquest any, la secció de ciclisme de l'Aspardenya s'ha marcat un nou repte i anirà a rebre la Flama a la localitat de Cubells (la Noguera).
Es tracta d'un trajecte de 65 km. amb 600 metres de desnivell. A sota hi teniu la ruta que està penjada al wikiloc. Dinar a cubells i tan bon punt arribin els companys amb la Flama, tornada cap a Alcarràs, aquest cop amb tan sols 300m de desnivell.
El menú del dinar rondarà els 14€ i necessitem confirmació per poder reservar lloc. Les possibilitats que tenim són moltes. Els més agosarats pujar i baixar amb la bicicleta. Venir amb la família a dinar a Cubells i fer tan sols el retorn amb la Flama o qualsevol altra combinació que vulgueu. L'important és participar d'alguna manera en aquesta activitat.
L'hora de sortida pels valents será a les 9.00 h. del matí. No tenim cap pressa i el recorregut que ens ha preparat "lo Charlio" no presenta cap dificultat tècnica. A mig camí pararem a menjar una mica. 



Esperem arribar a Cubells cap a les 13:30, o sigui la gent que vingui a partir del dinar que ho tingui present.
Al poble esperem arribar als rentadors de la Cooperativa cap a les 20:00h. Els ciclistes i els excursionistes arribats de França. Esperem que si no heu pogut anar a recollir la Flama al cim, no heu pogut anar a Cubells, ni assisitit al dinar per esperar la Flama, com a mínim pugueu venir a les 20:00 a rebre'ns a la Cooperativa.
Si teniu qualsevol dubte sobre la part de la bicicleta podeu contactar amb "lo Charlio" o amb l'Aspardenya.
Us esperem aquest cap de setmana!