divendres, 5 de desembre del 2014

Pedalada per La Marató de TV3

Per tercer any consecutiu celebrarem una pedalada popular pel Baix Segrià en motiu de La Marató de TV3.
Es celebrarà el dia 14 de desembre de 2014.
A partir de les 7:30h s'oferirà esmorzar solidari de brasa al Pavelló Polivalent d'Alcarràs i s'aniran recollint les donacions. Aquest any la Marató destina els diners a la investigació de les malalties del cor i per 10€ es podran adquirir samarretes dissenyades per a l'ocasió. Els beneficis es destinaran íntegrament a La Marató.
A les 9 del matí s'iniciarà la ruta. El recorregut de la pedalada serà similar al de cada any. Sortida d'Alcarràs, direcció Torres de Segre i seguint Segre avall arribada a La Granja d'Escarp on canviarem de sentit i de riba per pujar a Seròs, Aitona i Soses. 53 km en total. Hi ha dos recorreguts més curts alternatius a aquest, el més curt (25 km) serà creuant el riu a Aitona i el mitjà (35 km) creuarà el Segre a Seròs.
Els clubs que hi participen són el Bikesport de Lleida, A.E. l'Aspardenya d'Alcarràs, C.C. Soses, C.C. Seròs, C.C. La Granja d'Escarp, C.C.E. Maials i el grup de ciclistes de Torres de Segre i Aitona.
L'Ajuntament d'Alcarràs col·laborarà en la logística i cessió d'instal·lacions per a l'esmorzar i el Patronat Municipal d'Esports d'Alcarràs ha preparat uns lots per a sortejar entre tots als assistents.
Esperem que el temps ens acompanyi i que hi hagi força assistència en aquesta jornada solidària.
Us hi esperem!