dimecres, 17 de desembre del 2014

LLICÈNCIES CICLISME (FCC) 2015

Companys i companyes,

Us adjuntem el quadre de llicències que la Federació Catalana de Ciclisme ens ofereix per al proper 2015.

Tipus i preus de llicències de ciclisme 2015
La llicència oficial de ciclisme és l'única vàlida per participar en proves ciclistes, i té cobertura d'accidents i responsabilitat civil en la competició, en el ciclisme de lleure i en els entrenaments.

1. LLICÈNCIA INDIVIDUAL
Els tipus de llicències es diferencien segons l'edat, l'àmbit de competició (autonòmic català i estatal o internacional) i/o la pràctica esportiva de lleure.

1.1 LLICÈNCIA DE LA UNIÓ CICLISTA INTERNACIONAL (UCI/RFEC) 
Hauran de tramitar-la tots els ciclistes que vulguin participar en competicions i marxes esportives i cicloturistes del calendari UCI/RFEC. És obligatòria per a les categories de competició a partir de 17 anys.
És optativa per a les categories d'iniciació (fins a Cadet).

1.2 LLICÈNCIA DE LA FEDERACIÓ CATALANA (FCC)
  • Llicències Escolars (fins als 16 anys)
Aquesta llicència és d'àmbit català i està adreçada a les categories cadet, infantil, aleví, principiant i benjamí per a participar en proves de competició del calendari FCC.
  • Llicència Catalana de Cicloturisme (FCC) 
Aquesta llicència és d'àmbit català i està adreçada a la pràctica de ciclisme de lleure, ja sigui en proves organitzades o sortides de club individuals.
Adreçada als ciclistes que prenen part a les marxes esportives i cicloturistes de carretera i pedalades de BTT del calendari FCC. L'assegurança cobreix també totes les sortides de tipus individual o amb el club a nivell estatal i a l'estranger.


Passos a seguir:
  • Ingrés del import de la modalitat escollida al compte corrent de l’Associació (Banc de Sabadell: ES78 0081-5208-87-0001087611 ) indicant el vostre nom i cognoms.

Recordeu que aquells que no tingueu la quota anual de l’Associació domiciliada, a més a més heu d’ingressar 20 euros.
En cas de menors d’edat heu d’adjuntar la targeta de la Seguretat Social escanejada.

PELS CICLISTES QUE PARTICIPEU EN MARXES DE CAP DE SETMANA, QUE NO COMPETIU, AMB LA LLICÈNCIA DE CICLOTURISTA ÉS SUFICIENT. (No fa falta revisió mèdica)

Per als que vulgueu tenir la llicència en vigor el dia 1 de gener de 2015, heu de fer l’ingrés abans del dia 27 de desembre. A partir d’aquí ÚNICAMENT ES TRAMITARAN LLICÈNCIES EL DIA 15 DE CADA MES.

Per qualsevol cosa, ja sabeu on trobar-nos.

Salutacions