dimarts, 16 de desembre del 2014

Èxit de la pedalada per La Marató de TV3

Aquest passat diumenge es va celebrar la tercera Pedalada per La Marató de TV3.
A dos quarts de sis del matí, els primers voluntaris, van començar a fer la brasa pels esmorzars i preparar tota la logística per l'arribada dels participants en aquesta pedalada solidària.
Foto de família davant l'església d'Alcarràs
Volem agrair la col·laboració dels establiments locals Pastisseria Montero, carnisseria ca la Pastora i pub Music Jocs en l'esmorzar per les prop de 200 persones que van acudir a l'acte i que van exhaurir les samarretes confeccionades per a l'ocasió.
Durant l'esmorzar es va celebrar un sorteig de diferents productes de La Marató gentilesa de Novetats Moliner (cals arradios) i dos lots de marxandatge del Patronat Municipal d'Esports d'Alcarràs
A un quart de deu s'iniciava la Pedalada pel Baix Segrià amb diferents recorreguts i visitant els diferents pobles de la riba del Segre on els ciclistes eren rebuts pels veïns amb un bon avituallament.
La Pedalada la van coordinar el club Bikesport Lleida, ciclistes de Torres de Segre i Aitona, els C.C. de Seròs, La Granja d'Escarp i Soses, el C.C.E. Maials i l'A.E. l'Aspardenya d'Alcarràs.
L'Associació vol agrair la col·laboració dels nombrosos voluntaris, la Brigada Municipal, l'Ajuntament d'Alcarràs, Protecció Civil i sobretot les desenes de ciclistes que, tot i el fred que feia, van aportar el seu granet de sorra a La Marató de TV3.

Moltes gràcies a tots!!!