dissabte, 21 de novembre del 2015

Acord de col·laboració entre la Biblioteca d'Alcarràs i l'Aspardenya.

L'Associació Excursionista l'Aspardenya d'Alcarràs ha fet entrega del seu fons bibliogràfic a la Biblioteca Joaquim Montoy d'Alcarràs.
Acte d'entrega celebrat a la biblioteca
Tal com es va aprovar en l'última Assemblea General de l'entitat, s'ha ampliat el fons bibliogràfic existent amb l'adquisició de les diferents propostes bibliogràfiques que els socis ens han fet arribar. Aquest fons s'ha entregat a la Biblioteca Municipal per facilitar-ne la consulta i préstec així com ampliar el seu actual catàleg. 
Els llibres entregats corresponen a temàtiques ben diverses però sempre relacionades amb les activitats al medi natural. N'hi ha d'escalada, esquí de muntanya, descens d'engorjats, escalada en gel, senderisme, nutrició, carrera a peu i bicicleta de muntanya.
Completen el fons bibliogràfic diversos exemplars la revista Vèrtex que, a partir d'ara, també estarà disponible per a tots els usuaris de la Biblioteca i que s'anirà rebent periòdicament.
Resta pendent (ja no) l'entrega d'un lot de material cartogràfic de l'editorial Alpina que atorga la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya dins de programa de suport a les biblioteques de les entitats.
Un dels objectius de l'Associació és la divulgació i foment de les activitats físiques en el medi natural i es manté la voluntat de continuar ampliant, any rera any, els recursos bibliogràfics disponibles per als socis, i a partir d'ara, també dels usuaris de la Biblioteca Joaquim Montoy. No ens volem oblidar de destacar la magnífica acollida que ha tingut en tot moment la iniciativa per part de les responsables de la biblioteca i les facilitats i predisposició que han tingut en tot moment.
Podeu accedir al catàleg de llibres en aquest enllaç.