dilluns, 14 de novembre del 2016

TORNEM A FER COMANDA DE ROBA DE CICLISME D'ESTIU

La incorporació de nous socis a l'Associació que practiquen ciclisme ha fet que novament hi hagi demanda d'uniformitats i farem una nova comanda a l'empresa TACTIC.
El disseny continuarà sent el mateix però la roba vindrà amb les millores tecnològiques que s'havien desenvolupat per aquesta temporada. 
Pels que ja en disposeu, els principals canvis respecte a les primeres que es van fer, són un culot amb una lycra més gruixuda en la part lumbar i uns tirants completament nous (STRAPPLUS).
Principals característiques del culot.
En el mallot PLUS (el més cenyit) s'aprecien molts canvis en els materials respecte al model que tenim. Es substitueix el COOLMAX per un teixit anomenat HOSTCARBON. El triangle de Lycra de la part baixa dels laterals ara és de reixeta així com la zona de les aixelles. La part interior de les mànegues porta uns punts de silicona i s'han modificat les butxaques laterals posteriors per fer-les més accessibles.

Diferents tecnologies i materials del mallot.
Les peces que es poden demanar són mallot (hi ha el model normal que és el TEAM i el PLUS que és el cenyit), culot (tant d'home com de dona) badana de carbon, armilla paravent i maneguets.
Aquest cop també podrem demanar mitjons i guants. 
Els preus d'aquesta comanda són més elevats que l'anterior perquè no hi ha les aportacions dels patrocinadors i perquè es demanaran menys quantitat de peces (la majoria de fabricants apliquen diferents escales de preus segons les quantitats demanades).
Podeu fer la comanda físicament a Novetats Moliner (cals Arradios, Avel·lí) o telemàticament a través del nostre correu laspardenya@gmail.com i omplint aquesta graella. Teniu fins al dia 22 de desembre de 2016.
Les talles són normals, tot i això us adjuntem una imatge amb les mesures per si us serveix d'orientació.

Mesures de les diferents peces de roba.
Recordeu que heu de sumar l'import de tots els productes que demaneu i fer l'ingrés al compte Banc de Sabadell: ES78 0081-5208-87-0001087611 de l'import total indicant el vostre nom i cognoms.
No es demanarà cap peça de roba que no s'hagi pagat prèviament.


Com sempre, si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a laspardenya@gmail.com.