divendres, 27 de maig de 2016

Albert Gilart aconseguí completar una IRONMAN

Per molta gent IRONMAN és un súper heroi del món del còmic, però per aquells iniciats en l'esport i en concret el triatló, un IRONMAN, és més que un repte, és la consagració i l'adquisició del respecte dels teus companys. No diré que és entrar a l'Olimp dels déus, però sí que és pujar un esglaó ben alt, que et diferencia de la resta de practicants d'aquest esport.
En l'escalada, l'alpinisme, el ciclisme, el futbol, hi ha vies, muntanyes, proves, categories que et diferencien de la resta d'usuaris. Finalitzar un IRONMAN és esdevindre "un pata negra" amb el respecte i admiració que això comporta.
Fa uns dies, el nostre company Albert Gilart, es va desplaçar a Lanzarote per participar en un dels IRONMANs més famosos i durs del món. Tan sols el separava de la confirmació de que és un excel·lent competidor 3800m de natació a mar oberta, 180 km de bicicleta de carretera en condicions adverses i 42'2 km de carrera a peu, una marató. La immensa majoria de nosaltres tindríem seriosos problemes per acabar alguna de les 3 proves però l'Albert les va encadenar una darrera de l'altra. 
Han estat moltes hores, setmanes, mesos d'entrenament, segurament sacrificant temps d'estar amb la família i amics per agafar la bici i sortir a pedalejar, o fer piscines i més piscines al club, però com acostuma a passar, el treball acaba donant els seus fruits, i la finalització d'una IROMAN crec que compensa amb escreix tota la dedicació.
Des de l'Associació Excursionista l'Aspardenya d'Alcarràs volem felicitar a l'Albert per haver aconseguit aquesta gesta i esperem que continuï donant-nos més alegries. Enhorabona!