dimarts, 12 de maig del 2015

BTT: Ainsa

Aquest diumenge 17 de maig, membres de la secció de ciclisme de l'Associació anirem fins a Aínsa, a les portes del Parc Nacional d'Ordesa y Monte Perdido.
El poble abandonat de Morcat
Aquesta localitat disposa d'un centre BTT dels millors de l'estat. En quantitat i qualitat. Caracteritzant-se pel perfecte manteniment d'aquests i l'aire "endurer" de la majoria d'itineraris. Aquest setembre acollirà una prova de les Enduro World Series de BTT.
Sortirem ben d'hora, a les 6 del matí de l'Aspardenya per poder estar a les 7:30 fent el cafè a Aínsa.
La ruta escollida és "país de lobos". 32km. i 1000m. de desnivell de dificultat alta/molt alta que es poden fer en unes 3 o 4 hores.
La gent que li agradi baixar per corriols i "trialeres" s'ho passarà pipa però abans haurà de suar perquè la exigència dels senders de pujada és molt alta. Per fer-vos una idea, més de la meitat del recorregut és per sendera. Si voleu una descripció més completa de la sortida podeu accedir aquí, la pàgina de Zona Zero que és qui gestiona aquestes rutes de BTT. Teniu descripció, mapa, track, fotos...
És molt important que aneu ben aprovisionats d'aliments i aigua. Pel menjar no hi ha cap lloc on poder comprar-ne i en tota la ruta tan sols hi ha un punt d'aigua. Una font natural abans d'arribar a Morcat.
Us recomanem que els curiosos us absteniu en aquesta sortida perquè la cosa serà seriosa.