dimecres, 11 de febrer del 2015

NOVES EQUIPACIONS DE CICLISME

Com molts ja sabreu estem preparant les noves equipacions d'estiu de ciclisme.
Hem estat vàries setmanes mirant moltes marques diferents i finalment s'ha decidit realitzar-les a través de la marca de Girona TACTIC.

Disseny provisional de les noves equipacions

Aquest any, podrem comprar diferents tipus de productes. Hi ha disponibles dos tipus de mallots (un normal i l'altre més entallat), un culot, una armilla paravents, uns maniguets, uns guants curts i uns mitjons. Com a novetat, les ciclistes femenines també tindran a la seva disposició una línia amb patronatge específic per a dona.
Clicant damunt del nom de cada peça podeu veure un enllaç del fabricant on s'especifiquen les característiques tècniques del producte. 
De la majoria de peces en tenim mostres físiques i es poden veure i tocar. Per qui ho desitgi estan a la seva disposició de dilluns a divendres, de 8 a 9 de la nit, al rocòdrom. Per no allargar-ho massa i tenir les equipacions quan arribi el bon temps es rebran les comandes i pagaments fins el dia 25 de febrer. Si algú no pogués venir en aquest horari que no dubti en contactar amb nosaltres a través del correu de l'Associació i així poder quedar.
Dels mallots i culots en tenim 3 talles per provar (M, L i XL) així com una talla L de l'armilla. Tot i això també adjuntem aquesta taula pel mallot normal i aquesta altra per la resta de productes perquè la gent que vulgui es prengui ell mateix les mesures i pugui demanar les talles. Si ho desitgeu recordeu que també podeu venir al rocòdrom a mesurar-vos.

Gràcies als nombrosos patrocinadors, els associats podran gaudir d'un 25% de descompte en el cost d'aquestes. Tot i això, a fi de no excloure'n a ningú, les persones que no siguin sòcies podran comprar les equipacions al preu de cost. Els preus de les diferents peces les podeu trobar en el següent enllaç.

Estem pendents de rebre el disseny definitiu però bàsicament serà el que us presentem. De moment, si la gent vol anar avançant feina, ja pot prendre's les mesures i fer el pagament. Recordeu que la data límit és el 25 de febrer. Com sempre les instruccions de pagament són ben fàcils:
  • Si heu vingut al rocòdrom ja tindreu una graella amb el total, les talles i quantitats demanades i el número de compte però també us el podeu descarregar aquí
  • Sumeu l'import de tots els productes.
  • Feu l'ingrés al compte Banc de Sabadell: ES78 0081-5208-87-0001087611 de l'import total indicant el vostre nom i cognoms.
  • Envieu un correu a laspardenya@gmail.com dient que heu fet l'ingrés i amb la graella plena de la comanda.
Els nostres patrocinadors són aquests:





    

    
comercial@sumfluid.com