divendres, 10 de gener del 2014

I Trobada de runners d'Alcarràs


En motiu de la Festa Major del poble, el proper 18 de gener, la secció de running de l'Aspardenya juntament amb els Maxicracks, faran una trobada de runners de la vil·la. Es realitzarà un recorregut de 5km.
Aquí en podeu veure el recorregut:

La sortida serà a les 16 hores de les escoles de baix i no serà necessària inscripció prèvia ja que és una trobada totalment lúdica, apta per a tots els públics. Es disposarà d'un espai tancat per poder deixar-hi la roba que no utilitzem durant la trobada.
Donar les gràcies a l'Ajuntament d'Alcarràs per facilitar aquesta trobada ficant a disposició la Policia local, Protecció Civil i la logística necessària així com l'avituallament que ens facilitarà la Cooperativa d'Alcarràs.
Al finalitzar hi haurà un gran sorteig entre tots els participants. Gràcies un cop més a Novetats Moliner, Pub Music Jocs, Transports i Excavacions Herguido, Comercial Alcarràs, Ribes Perruquers, Mas del Txep i l'A.E. l'Aspardenya d'Alcarràs per les seves donacions per aquest sorteig de material i de diferents productes.