dilluns, 4 de novembre del 2013

Pedalada per la Marató de TV3

Companys i companyes,

Com l’any passat tornarem a participar com a poble, com a club i a nivell personal a la MARATO DE TV3 del proper dia 15 de desembre.

Farem una pedalada d'aficionats a la bicicleta on hi participaran totes les localitats del Baix Segrià i el club Bikesport de Lleida. La ruta serà la mateixa del any passat, passant pels pobles que hi participen. Si bé l'any passat vam sortir de Torres de Segre, aquest any ho farem des de Soses. Així doncs, a les 8:00h del matí del diumenge dia 15 sortirem del rocòdrom de l'Aspardenya direcció Soses on tindrem esmorzar popular i ens reunirem amb la resta de participants.
Recordem que es una sortida lúdica i que el recorregut serà Soses, Alcarràs, Torres de Segre, seguirem el riu Segre pel marge esquerra fins a La Granja d'Escarp i d'aquí pujarem pel marge dret fins Seròs, Aitona i un altre cop Soses.

Hi haurà la possibilitat de retallar la ruta per la gent que no vulgui fer tants quilòmetres. La volta fins a la Granja calculem que seran uns 55/60 km (per fer durant tot el matí) però aquest any es podrà fer un recorregut més curt no anant fins a la Granja d'Escarp (així s'estalvien uns 17 km). En principi hi haurà avituallament a Seròs i Aitona, i en aquest últim poble ens agruparem un altre cop tots (ruta llarga i ruta curta) i anirem plegats fins a Soses.
Si voleu anar consultant les últimes novetats podeu accedir a l'esdeveniment creat a Facebook:

https://www.facebook.com/events/469091593209893/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular 

Per el qui vulgui col·laborar, es posa a la venta un mallot commemoratiu de la MARATÓ, aquest te un cost de 17 €. S’ha de fer el ingrés abans del dia 15 de novembre al Banc de Sabadell abans Caixa Penedès, al compte de l’Associació Excursionista 0081-5208-87-0001087611 indicant el nom i cognom i sobretot la talla del mallot.