dimecres, 2 de gener del 2013

Llicències federatives 2013

Benvolguts companys i companyes,

Fa uns dies us vam enviar un correu electrònic amb la informació necessària per tramitar les llicències de muntanya (FEEC). Afegim informació per la gent intressada en federar-se en ciclisme.

Federació de Muntanya (FEEC)
 
Els que tingueu 17 anys o més teniu aquí el quadre de cobertures i preus de cada modalitat de llicència.
Pels menors de 17 anys el quadre de cobertures és aquest.
  • Els que hi estigueu interessats heu de fer l’ingrés que correspongui al compte corrent de l’associació (Caixa Penedès 0487 1495 63 2000005428) indicant el vostre nom i cognoms.
  • A més a més, heu d'enviar un correu indicant el vostre nom i cognoms, adreça completa, DNI, data de naixement, la modalitat escollida i l’import a laspardenya@gmail.com.

Federació de Ciclisme (FCC)

La informació de les diferents llicències la teniu aquí. Per la gent que participa en les marxes i pedalades i que NO competeix s'ha d'escollir la modalitat cicloturista i triar entre la catalana (FCC) o la internacional (RFEC-UCI). La diferència està en que una és exclusivament per les marxes que s'organitzen a Catalunya i l'altra per les de fora de Catalunya.
  • S'ha de entregar una fotocòpia del DNI o, encara millor, enviar una còpia escanejada al correu de l'Associació (laspardenya@gmail.com). 
  • És necessari omplir l'imprès de sol·licitud de llicència que podeu trobar a www.ciclisme.cat, a l'apartat llicència/informació llicències - Sol·licitud/Renovació llicència UCI-RFEC-. Aquest imprés s'ha d'entregar a l'Aspardenya o a cals Arradios (novetats Moliner) i ho podeu fer quan recolliu la targeta. 
  • Pagar la quantitat que correspongui al compte corrent de l’associació (Caixa Penedès 0487 1495 63 2000005428) indicant el vostre nom i cognoms.
Sense l'imprès ni la còpia del DNI escanejada NO s'entregarà la Llicència.


  • Per als menors de 17 anys és necessària la fotocòpia o imatge escanejada del la targeta sanitària de CatSalut i enviar-la també al correu de l'Associació.
  • Pels que vulguin alguna llicència de competició s'ha d'afegir a l'anterior documentació un certificat mèdic d'aptitud esportiva
Totes les llicències, tant les de ciclisme com les de muntanya les tramitarem cada 15 dies. Tingueu present això si teniu pensat participar en alguna prova.
Com sempre, restem a la vostra disposició per resoldre els dubtes que tingueu,

Salut!