divendres, 28 de setembre del 2012

Proposta: Pujada en BTT a Montalegre (Vilanova de la Sal)

CANVI DE DATA!!!
Per aquest proper diumenge, 7 d'octubre, hi ha prevista una sortida en BTT a l'ermita de Montalegre.
Sortida dominical a ritme tropical on primarà el gaudir de la companyia a l'esforç físic.
A les 7h 30 min es sortirà del local de l'Aspardenya per començar a pedalar cap a dos quarts de 9. 
Ja acordarem on deixem els cotxes, si a Sant Llorenç de Montgai (poble proper a Balaguer) o uns quilòmetres més amunt on s'acaba la part interessant del descens de la ruta.
En principi s'ha pensat en fer, encara no, 20 quilòmetres però amb més de 600 metres de desnivell positiu acumulat. Dues hores de bicicleta i una hora d'esmorzar. Es menjarà en un bar tipic de poble de la Catalunya profunda, d'aquests que ens agraden tant als que sortim els diumenges. Carn a la brasa, amanidetes, vi i a preu popular. De l'estil dels esmorzars que fem a Sarroca.
Per la gent que no coneixi la zona dir-vos que la pujada a Montalegre és una de les pujades clàssiques de Lleida i és una de les tres ermites que es pugen en la famosa Ermitanyos. Les vistes de tot el Montsec i de l'embassament de Sant Llorenç són molt boniques.
El descens previst és per una sendera tècnica (on l'Antonio ja s'ha entretingut a treure bastantes pedres que la feien perillosa), seguida de 5 minuts de pujada per agafar un dels corriols més bonics que es poden fer per aquí Lleida. El tram que passa pel mig d'una masia abandonada és simplement espectacular!
Sapigueu que sempre hi ha l'opció de desfer camí i fer el descens per la pista de pujada.
Us deixo el recorregut que ha realitzat el Xavi:


Qualsevol dubte fiqueu-vos en contacte amb l'Antonio.

Salut i Pedals