dissabte, 14 d’abril del 2012

Èxit de la presentació de la secció de ciclisme

Avui dissabte 14 d'abril, s'ha realitzat l'acte de presentació de la secció de ciclisme de l'A. E. l'Aspardenya d'Alcarràs.
El matí plujós a creat dubtes entre la gent però finalment per la tarda, s'han obert clarianes i s'ha pogut realitzar la sortida de 25km. fins a l'Alzina Centenària. Han estat quasi 30 ciclistes els que s'han animat a venir.
Pedalant a un ritme tranquil i fent-la petar em arribat a la serra del Coscollar on hi ha l'Alzina Centenària d'Alcarras. El David, gran aficionat ha la fotografia, s'ha encarregat de portar tot el necessari per fer la foto de grup (trípode, càmera, objectius...). Davant l'amenaça de pluja, no ens hem entretingut gaire i hem tornat cap a Alcarràs a un ritme més alegret.
A les 7 de la tarda a la Penya Barcelonista hem fet amb amics i veïns l'acte "formal" de presentació. S'ha fet una breu xerrada sobre la formació de la secció i després s'ha gaudit d'un pica-pica.
Agraïm l'assistència de gran part dels patrocinadors així com les autoritats que ens han acompanyat en aquest dia tant especial per nosaltres.