dijous, 23 de setembre del 2010

Inici del Període de Canvis en el Bloc de l'Assocació

Benvolguts socis, col·legues i companys,

Des d'avui mateix l'Aspardenya inicia un període en el qual es vol instaurar tot un seguit de canvis en el bloc que tenim obert.
Aquests canvis, que seran tan a nivell visual, com de funcionament del bloc, tenen com a objectiu fer d'aquest lloc una eina útil, àgil i actualitzada pel que fa a la comunicació d'activitats i a la col·laboració entre socis.

Els primer canvis, encara que minsos, ja són visibles. La imatge i la distribució de la informació ha variat lleugerament (i encara ho pot fer més); també s'ha inclòs un calendari d'activitats que haurà de reflectir les activitats que l'Associació, els seus socis o fins i tot tercers promouen o proposen.

Una de les fites més importants que volem assolir és que qualsevol soci de l'Associació tingui accès a la publicació de les seves pròpies activitats i propostes dintre del nostre bloc. Això ens ha de permetre fer visibles les nostres activitats i aficions, que moltes vegades són comuns sense saber-ho.

En properes comunicacions us anirem informant del què i el com de tot això. Ja sabem que som molt optimistes (ho som per naturalesa), però esperem que aquests canvis ens aportin una nova experiència entorn a la comunicació entre tots nosaltres. També us encoratgem a col·laborar en forma de qualsevol tipus de proposta que podeu enviar-nos per correu electrònic.

Salut i fins aviat.