dimecres, 28 de desembre del 2016

LLICÈNCIES CICLISME 2017

Companys i companyes,

Us adjuntem el quadre de llicències que la Federació Catalana de Ciclisme ens ofereix per al proper 2017.

Com heu pogut comprovar aquest any s'han incrementat molt els preus i les llicències de cicloturisme s'han equiparat amb les de competició amb habilitació UCIL'increment ha estat del 34%!!!
La llicència oficial de ciclisme és l'única vàlida per participar en proves ciclistes, i té cobertura d'accidents i responsabilitat civil en la competició, en el ciclisme de lleure i en els entrenaments.

1. LLICÈNCIA INDIVIDUAL
Els tipus de llicències es diferencien segons l'edat, l'àmbit de competició (autonòmic català i estatal o internacional) i/o la pràctica esportiva de lleure.

1.1 LLICÈNCIA DE LA UNIÓ CICLISTA INTERNACIONAL (UCI/RFEC) 
Hauran de tramitar-la tots els ciclistes que vulguin participar en competicions i marxes esportives i cicloturistes del calendari UCI/RFEC. És obligatòria per a les categories de competició a partir de 15 anys.
És optativa per a les categories d'iniciació (fins a Cadet).

1.2 LLICÈNCIA DE LA FEDERACIÓ CATALANA (FCC)
  • Llicències Ciclisme de Base (fins a categoria cadet)
Aquesta llicència és d'àmbit català i està adreçada a les categories infantil, aleví, principiant i benjamí per a participar en proves de competició del calendari FCC.
  • Llicència Catalana de Cicloturisme (FCC) 
Aquesta llicència és d'àmbit català i està adreçada a la pràctica de ciclisme de lleure, ja sigui en proves organitzades o sortides de club individuals.
Adreçada als ciclistes que prenen part a les marxes esportives i cicloturistes de carretera i pedalades de BTT del calendari FCC. 

Passos a seguir:
  • Ingrés del import de la modalitat escollida al compte corrent de l’Associació (Banc de Sabadell: ES78 0081-5208-87-0001087611 ) indicant el vostre nom i cognoms.

Recordeu que aquells que no tingueu la quota anual de l’Associació domiciliada, a més a més heu d’ingressar 20 euros.
  • Enviar un correu a laspardenya@gmail.com
En cas de menors d’edat heu d’adjuntar la targeta de la Seguretat Social escanejada.

Per als que vulgueu tenir la llicència en vigor el dia 1 de gener de 2017, heu de fer l’ingrés abans del dia 27 de desembre. A partir d’aquí ÚNICAMENT ES TRAMITARAN LLICÈNCIES EL DIA 15 DE CADA MES.

Per qualsevol cosa, ja sabeu on trobar-nos.

Salutacions